Hitta fler produkter på Profilkläder sidan!

För att man ska lyckas med arbetskläder som faktiskt används så gäller det att satsa på rätt plagg. Här bör man betänka vad anställda faktiskt har behov av samt vad som passar in i arbetsmiljön. Vi kan hjälpa dig med smarta förslag och ta fram lösningar som gör att ditt företags profilering förstärks både på arbetsplatsen och i andra sammanhang.

Snygga arbetskläder ökar lätt förtroendet för ert företag då ni kommer ut på fält. En specialdesignad outfit ger tyngd åt företagsnamnet och kommunicerar såväl kvalitet som seriositet. Det är en relativt liten investering som ger mycket för pengarna. Är ni osäkra på hur era arbetskläder ska se ut? Hör av er så hjälper vi till. Vi har lång erfarenhet och kan vägleda er genom hela processen.

Har ni ingen marknadsansvarig som kan det där med tryckproduktion? Oroa er inte! Vi kan det nämligen utantill. Kontakta oss så talar vi om vad som behövs för att leverera era produkter just så som ni vill ha dem. Vi har hjälpt många nöjda kunder att kommunicera sitt budskap genom åren. Med vår hjälp syns ni lite tydligare. Välkomna till Unique Reklam när ni behöver arbetskläder i Malmö!

Arbetskläder i Malmö – Vi hjälper er

Levande reklampelare – Allt räknas

Allt räknas då det kommer till reklam. Ju fler platser ni syns på desto bättre. Varför inte se till så att företagets namn eller logotyp syns var ni än befinner er? Genom att trycka upp specialdesignade arbetskläder blir era anställda reklampelare och naturliga ambassadörer för ert varumärke.

Maila oss
Kontakta oss
040-96 46 66 
0733- 56 56 65 
Företagssäte
Korgpilsgränd 3
233063 Bara

Vi tar fram arbetskläder med tryck som ni själva väljer. Det kan vara företagets logotyp, eller kanske bara en slogan som väcker uppmärksamhet. Oavsett vilken väg ni väljer att ta så är det ett effektivt sätt att sprida sitt budskap. Inom många verksamhetsområden är kläderna mer än enbart ett estetiskt attribut. Ofta är funktionalitet och kvalitet det allra viktigaste med arbetskläderna. Givetvis tar vi hänsyn till detta och fäster stor vikt vid att de kläder vi levererar är både praktiska och hållbara.

Bland vårt utbud av produkter hittar ni:

 • T-shirts

 • Pikétröjor

 • Arbetskläder

 • Jackor

 • Byxor

Utöver detta erbjuder vi en hel del annat. Skicka ett mail eller slå oss en signal oss för ytterligare information.

Arbetskläder Malmö

Det mesta idag handlar om att synas. Ett faktum som alla företag måste förhålla sig till; stora som små. Syns du inte finns du inte. Hur man går till väga för att ta plats på den scen där alla slåss om strålkastarljuset varierar förstås. Det viktiga är att ert företags- eller produktnamn syns och fastnar någonstans i människors bakhuvud. Så bygger man ett varumärke, och ett starkt varumärke är nyckeln till framgång. Se därför till att förvandla era medarbetare till levande reklampelare för er verksamhet. Unique Reklam tar fram snygga och funktionella arbetskläder efter era behov. Välkomna att kontakta oss.

Profilkläder Malmö

Många arbetsplatser mår bra av att kunna erbjuda kläder som ger en känsla av enhetlighet och gemenskap. Med profilkläder så gör man det tydligt vem som jobbar på plats och det leder till att besökare och kunder påverkas på ett positivt sätt. Nu är det förstås inte så att man måste klä sig i tråkiga t-shirts för att se till att alla har samma uniform. Vi på Unique Reklam vet att det är viktigt med snygga och bekväma kläder, och att det inte bara handlar om att välja en bra färg och att trycka logga och budskap över rygg och bröst. Faktum är att man kan nå ännu bättre effekt på ett mycket subtilare sätt, och genom att erbjuda kläder som folk faktiskt vill ha på sig så sprider man företagets profil och budskap på ett väldigt effektivt vis.

Profilkläder Malmö vill ha

Hur ska man då välja rätt typ av kläder för sin arbetsplats? Det finns en hel del saker att betänka. Här finner vi till exempel saker som:

 • De fysiska krav som ställs på plats. Det kanske är kallt då man arbetar i eller omkring kylrum, och det kan också vara så att profilkläderna måste ha en skyddande funktion.

 • Plaggen ska vara bekväma. Vissa arbetsplatser kan ha ett stort behov av saker som kepsar och tröjor med fickor medan andra kräver en helt annan typ av beklädnad.

 • Kläderna ska vara lätta att hålla snygga med vanlig tvätt så att man inte slutar använda dem för att det blir för dyrt med ständig kemtvätt.

Vi på Unique Reklam tar fram t-shirts, tröjor, byxor och specialdesignade plagg som inkluderar ditt företags profil. Det här är profilkläder Malmö som man gärna ses i och som skapar en gemenskap. Vi ser till att arbetsjackor och arbetsbyxor är gjorda av säkra material som är bekväma att röra sig i och som erbjuder det skydd som man krävas under varma och kalla årstider.

Satsa på rätt plagg

Snyggt, funktionellt och kvalitativt

Ökat förtroende

FÖRSE DINA PROFILKLÄDER MED TRYCK

 Hos Unique reklam kan du förse dina profilkläder med individuellt screetryck, transfertryck, brodyr, vävdamärken  oavsett om du beställer en enda eller 1 000 plagg på samma gång. Du kan välja mellan alla vanliga konfektionsstorlekar och många trendiga färger. Vi tar hand om alla önskemål, oavsett om du vill använda dina profilkläder för privata ändamål, som personalklädsel eller i företagsevenemang. Satsa på kompetensen och de moderna maskinerna hos ett av Europas ledande tryckerier

Ladies Hooded Aspen Crossover Jacket
Stone Sweat
SOL´S
Pris:185,00 SEK - 256,00 SEK
fr.o.m. 488,83 SEK 
Independent
Unisex Sherpa Lined Zip Hooded Jacket
Russell
Pris: 62,60 SEK - 90,40 SEK
Luxury Bath Towel
Towel City
Pris: 111,80 SEK - 157,40 SEK
James+Nicholson
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • Google+ - Black Circle
 • Pinterest - Black Circle

© 2018 by Svensk Unique Reklam

Men´s Long Sleeve Tencel® Fitted Shirt
Mens 2-Tone Pique Tipped Polo Shirt

TOPPLISTA

Classic Heavyweight T-Shirt
Pris:1.028,00 SEK - 1.132,00 SEK
Mens Quilted Down Jacket
Pris: 633,40 SEK - 744,40 SEK
Tee Jays
Korntex
JHK
Hooded Sweater
Pris:154,40 SEK - 190,00 SEK
Hi-Viz-, Fluo-, Reflective-Cap
Pris: 31,00 SEK - 37,20 SEK
Pris: 90,60 SEK - 117,20 SEK
Printwear
Pris:174,80 SEK - 243,00 SEK
Windproof Umbrella
Henbury
Pris: 383,80 SEK - 454,20 SEK
Russell Collection
Kids`All in one
Pris: 269,80 SEK - 370,40 SEK
SF Minni