LEVERANSVILLKOR

Leveranstid kan variera beroende på och produkt och säsong. För lagervaror är det normalt 2–5 arbetsdagar för beställningsvaror 2-5 veckor. För expressleverans av varor med tryck, lasergravyr, badges, inom 2 veckor debiteras expressavgift 400 kr. Vi skickar med t.ex. postens företagspaket eller enligt överenskommelse, fraktkostnaden specificeras på din faktura. I vissa fall kan vi köra produkten ut till kunden utan extra kostnad beroende på geografiskt läge.

PRISINFORMATION

Samtliga priser är rekommenderade priser, exkl. moms. Frakt tillkommer. Vi reserverar oss för slutförsäljning av lagerartiklar

BETALNINGSVILLKOR

Moms och frakt tillkommer på angivna priser. 10 dagar netto efter godkänd kreditprövning, eller enligt avtal.
Vi förbehåller oss rätten att avvisa kreditgivning utan motivering.

Dröjsmålsränta debiteras med 10 % + gällande diskonto. Påminnelseavgift 45 kronor. Vi debiterar inte några expeditions- eller faktureringsavgifter. Reservation för prisändringar och eventuella felskrivningar på webbsidan.

Vi tillhandahåller e-fakturering

ORDERBEKRÄFTELSE

Beställningen på hemsidan är bindande. Samtliga kunder får en orderbekräftelse på sina beställningar via e- post.

AVBESTÄLLNING

En avbeställning är inte giltig förrän du mottagit bekräftelse från oss. Du kan avbeställa din order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har effektuerats. Efter denna tidpunkt är du, som beställt till ditt företag, skyldig att ta emot leveransen. Företag som avbeställer en specialtillverkad vara måste betala ersättning för havda kostnader fram till avbeställningen samt för utebliven vinst

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor och tjänster som förekommer i vårt sortiment.